Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise teslim olmak

Rüyada polise teslim olmak

Rüyada polise teslim olmak kazancın sürekli artacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada polise teslim olmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada polise teslim olmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet eder.

Rüyada ruhu teslim etmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere teslim olmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada savaşta teslim olmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada ruhunu teslim etmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada askerlere teslim olmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada düşmana teslim olmak çok güzel günler geçirileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teslim olmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments