Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın bulmak

Rüyada çeyrek altın bulmak

Rüyada çeyrek altın bulmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın bulmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada yolda çeyrek altın bulmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın çeyrek bulmak zararını tamamen kapatacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın bulmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek bulmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altınlar görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek işlerin rayından çıkacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın altın görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments