Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü bina görmek

Rüyada bir sürü bina görmek

Rüyada bir sürü bina görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü bina gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Rüyada bir sürü bina görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada binanın üstünde görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir binaya girmek hastalıkların kalmayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük bina görmek başarıları ile konuşulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üstüne cıkmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir bina görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bununla yüceleceğine işaret eder.

Rüyada lüks bina görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments