Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek

Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek

Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü yumurta görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü yumurta toplamak mutluluğunun daim olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek yeni bir adım atılacağına, mal ve para sahibi olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz at sürüsü görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kızına daima sahip çıkacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments