Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü beyaz fare görmek

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada bir sürü beyaz fare gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü fare görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü siyah fare görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde fare görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir sınavdan geçileceğine delalettir.

Rüyada bir sürü ölü fare görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare sürüsü görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments