Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sini baklava görmek

Rüyada bir sini baklava görmek

Rüyada bir sini baklava görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir sini baklava gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada bir sini baklava görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, variyetini çoğaltacağına delalettir.

Rüyada sini almak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sini yıkamak ikisinin de çok rahat edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sini tepsi görmek sorunların artacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofra sinisi görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sini görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sini taşımak üzüntülü bir haber alınacağına, bilgiyle donanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinide yemek görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments