Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sini almak

Rüyada sini almak

Rüyada sini almak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalettir.

Rüyada sini almak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada tahta sini görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sini yıkamak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerini toparlayacağına, sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sini tepsi görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, masrafların altında kalacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işarettir.

Rüyada boş sini görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tepsi sini görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sini almak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, daha rahat para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinide yemek yemek hayallerin yarıda kalacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakır sini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments