Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sini taşımak

Rüyada sini taşımak

Rüyada sini taşımak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kazancında bereketin artacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sini taşımak gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada sini taşımak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada tahta sini görmek kısmetinin bollaşacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada sofra sinisi görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada sini almak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bakır sini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada büyük sini görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir sini baklava görmek sorunlarının artacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına inanılır.

Rüyada sinide yemek yemek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments