Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sini tepsi görmek

Rüyada sini tepsi görmek

Rüyada sini tepsi görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yardımının olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada sini tepsi gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Rüyada sini tepsi görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işarettir.

Rüyada tepsi sini görmek muradının gerçekleşeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada sinide yemek yemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinide yemek görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sini görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sini almak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yemek sinisi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta sini görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments