Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sini yıkamak

Rüyada sini yıkamak

Rüyada sini yıkamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, başarısının yükseleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalettir.

Rüyada sini yıkamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Rüyada sini yıkamak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Rüyada sinide yemek görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karşılığını bulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Rüyada sini taşımak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinide yemek yemek hataların düzeltileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bakır sini görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tepsi sini görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta sini görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments