Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini sıkıntılı görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını sıkıntılı görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada can sıkıntısı görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada annesini sıkıntılı görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments