Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıkıntı çekmek

Rüyada çok sıkıntı çekmek

Rüyada çok sıkıntı çekmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çok sıkıntı çekmek gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sıkıntı çekmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para sıkıntısı çekmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada çok sıkıntı çekmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Rüyada annesini sıkıntılı görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşı sıkıntıda görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments