Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu sıkıntılı gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada iş arkadaşını sıkıntılı görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada birini sıkıntılı görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada sıkıntı çekmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments