Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabalarının geldiğini görmek

Rüyada akrabalarının geldiğini görmek

Rüyada akrabalarının geldiğini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kısmetin bollaşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabalarının geldiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek hayırlı bir evlat olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, şansının da döneceğine işaret eder.

Rüyada akrabalarla bir araya gelmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, geçim derdinin son bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada akrabaların geldiğini görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada akrabanın geldiğini görmek birikim yapılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabalarının geldiğini görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada askere gidip gelmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek kötü olayların meydana geleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments