Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek

Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek

Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kazancın çoğalacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, zenginlik sahibi olunacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bir akrabanın geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Rüyada akrabanın geldiğini görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine inanılır.

Rüyada akrabalarının geldiğini görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada akrabalarla bir araya gelmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, doktordan doktora koşturacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Rüyada akrabaların geldiğini görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızla göz göze gelmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet eder.

Rüyada memesinden süt gelmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments