Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabaların geldiğini görmek

Rüyada akrabaların geldiğini görmek

Rüyada akrabaların geldiğini görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, işyerini kapatacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada akrabaların geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada akrabalarının geldiğini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabalarla bir araya gelmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabaların geldiğini görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin afiyette olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek güçten düşeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Rüyada akrabanın geldiğini görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kısmetin açılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments