Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın geldiğini görmek

Rüyada akrabanın geldiğini görmek

Rüyada akrabanın geldiğini görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada akrabanın geldiğini gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada akrabalarının geldiğini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarla bir araya gelmek ticarette öne geçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya inanılır.

Rüyada akrabaların geldiğini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına inanılır.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, bir şeyden zarar görmeye delalet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın geldiğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın geldiğini görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaleti gelmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada örümceğin üzerine geldiğini görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments