Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın patladığını görmek

Rüyada uçağın patladığını görmek

Rüyada uçağın patladığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına inanılır.

Rüyada uçağın patladığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, borçların kapanacağına, kendisine uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada uçağın patladığını görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada uçak patladığını görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonun patladığını görmek fırsatların elden kaçacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada arabanın patladığını görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızın patladığını görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Rüyada arabaların patladığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bir yerin patladığını görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments