Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıbanın patladığını görmek

Rüyada çıbanın patladığını görmek

Rüyada çıbanın patladığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada çıbanın patladığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada çıbanın patladığını görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde çıban görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bacağında çıban görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasında çıban çıktığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında çıban görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarında çıban görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, mevki edineceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde çıban görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments