Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kavgaların büyüyeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, şansının da döneceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada orucu unutarak yemek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada oruçken unutup yemek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok güzel adımlar atılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments