Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi kesmek

Rüyada bir şeyi kesmek

Rüyada bir şeyi kesmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyi kesmek gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek özlemlerini bitireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işaret eder.

Rüyada bir şeyler kesmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi kesmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada birine bir şey söylemek zahmetli bir işin sona ereceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölüden bir şey almak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı bir şey görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, içinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada izinsiz bir şey almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bir yere taşınmaya, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments