Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek eşit davranılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, haksızlık yapmayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karalar bağlayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi kesmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyler kesmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada yılanı bıçakla kesmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, keyifli olacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla bacak kesmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Rüyada bıçakla ip kesmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, günah işlemekten korunacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla kafa kesmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, isabetli kararlar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments