Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bir şey söylemek

Rüyada birine bir şey söylemek

Rüyada birine bir şey söylemek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birine bir şey söylemek gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Rüyada kulağa bir şey söylemek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birine bir şey söylemek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada bir şey söylemek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine inanılır.

Rüyada kulağına bir şey söylemek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işarettir.

Rüyada birine güzel söz söylemek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müzik söylemek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek dileklerinin yerine geleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kurandan ayet söylemek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments