Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyler kesmek

Rüyada bir şeyler kesmek

Rüyada bir şeyler kesmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, saygınlık göreceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyler kesmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyi kesmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyler kesmek büyük başarılara kazanılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babasından bir şey almak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybedilen bir şeyi bulmak masumluğunu ispat edeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiden bir şey çalmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey çaldığını görmek sorunları başarıyla çözmeye, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, manevi olarak hasar alınacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments