Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüden bir şey almak

Rüyada bir ölüden bir şey almak

Rüyada bir ölüden bir şey almak kapanan bütün kapıların açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölüden bir şey almak gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada ölüye bir şey almak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Rüyada ölüden bir şey istemek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölüden bir şey almak haklılığının anlaşılacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey içmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, hayallerinin söneceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek işe başlanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bir şey vermek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments