Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın altın verdiğini görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın hediye verdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek kazancının hiç azalmayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendine bir şey verdiğini görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek kötü günler görüleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments