Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kedi gömmek

Rüyada ölü kedi gömmek

Rüyada ölü kedi gömmek kısa süre içinde engelleneceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada ölü kedi gömmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Rüyada ölü kedi gömmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada bir ölüyü gömmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işarettir.

Rüyada ölüler gömmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, aradığı çareleri bulacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini gömmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada ölü gömmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü gömmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların azalacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü eve gömmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments