Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyh elini öpmek

Rüyada şeyh elini öpmek

Rüyada şeyh elini öpmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, iş kaybı yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeyh elini öpmek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada şeyh eli öpmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada şeyh elini öpmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine yorulur.

Rüyada şeyhin elini öpmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada şeyhini öpmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, darlanacağına, ümitlerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada şeyhin elini tutmak ortaklı işlere girileceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments