Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyh eli öpmek

Rüyada şeyh eli öpmek

Rüyada şeyh eli öpmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , insanlara ilim irfan aşılayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeyh eli öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeyh eli öpmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada şeyhin elini öpmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada şeyh elini öpmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek ailesinden hayır göreceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada şeyhini öpmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeyhin elini tutmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments