Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye tutunup uçmak

Rüyada bir şeye tutunup uçmak

Rüyada bir şeye tutunup uçmak çok rahat bir döneme gireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine tutunarak uçmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada balona tutunup uçmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe tutunarak uçmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek kalbinin küt küt edeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız tutulması görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments