Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız tutulması görmek

Rüyada yıldız tutulması görmek

Rüyada yıldız tutulması görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yıldız tutulması gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Rüyada yıldız tutulması görmek rakiplerini mağlup edeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden tutup gitmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada fareyi tutup atmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada balona tutunup uçmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada el ele tutuşup yürümek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments