Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada bir erkekle el ele tutuşup yürümek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ele tutuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayırlı bir karar verileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle el ele tutuştuğunu görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments