Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye tutunarak uçmak

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak başarı üstüne başarı kazanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, rızkın genişleyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Rüyada birine tutunarak uçmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ipe tutunarak uçmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Rüyada balona tutunup uçmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, karşılığını bulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipe tutunarak sallanmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulur.

Rüyada ateş tutuşturmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments