Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, geniş bir rızka kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir şeyden korktuğunu gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkarak besmele çekmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada korkmadan yüzmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Rüyada böcekten korktuğunu görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden korkarak kaçmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada kor ateşi görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments