Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta korktuğunu gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kısmetinin artacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak uyanmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kor köz görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalettir.

Rüyada korktuğu için ağlamak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak salavat getirmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işlerinin günden güne açılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan görüp korkmamak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments