Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek

Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek

Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin korktuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek ruhunun dinleneceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, gerginliğin biteceğine işarettir.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden korkmamak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor yangın görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada kor ateş yakmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak saklanmak dost çevrenizin genişleyeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak dua etmek hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments