Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor ateşi görmek

Rüyada kor ateşi görmek

Rüyada kor ateşi görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kor ateşi gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Rüyada kor halinde ateş görmek amaçlarını yerine getireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kor ateşte yürümek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işarettir.

Rüyada kor ateşe su dökmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada kor ateşe basmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor halde ateş görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kor ateş yemek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Rüyada ateş kor görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada korlu ateş görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments