Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci yutmak

Rüyada inci yutmak

Rüyada inci yutmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işarettir.

Rüyada inci yutmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Rüyada inci yutmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada tel yutmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ekmek yutmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, hem de zengin biri olacağına, küslüklerin biteceğine delalettir.

Rüyada kağıt para yutmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüzük yutmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kürdan yutmak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada tuzlu su yutmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak yutmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yarasını saracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments