Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey temizlemek

Rüyada bir şey temizlemek

Rüyada bir şey temizlemek sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Rüyada bir şey temizlemek gördüyseniz:

  • Karmaşık durumlardan uzak kalmanız stresi azaltabilir.

Rüyada bir şeyi temizlemek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, bolluk içinde yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şey temizlemek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, bir konuda destek alacağına inanılır.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek dualarının gerçekleşeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir şeyi çift görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bir şey almak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hayalkırıklığı duyacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments