Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi temizlemek

Rüyada bir şeyi temizlemek

Rüyada bir şeyi temizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, gönül gözünün açılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Rüyada bir şey temizlemek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada bir şeyi temizlemek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şey bağlamak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şey çaldığını görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyler duymak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada kaybettiği bir şeyi bulmak daha güzelleşeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada istemediğin bir şeyi görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments