Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı bir şey yediğini gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada tatlı bir şey görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına inanılır.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek şansın önünün kesileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada başkasının tatlı yediğini görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına tatlı yedirmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada tatlı yemek ve yedirmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments