Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi çift görmek

Rüyada bir şeyi çift görmek

Rüyada bir şeyi çift görmek kalabalık günler geçirileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyi çift gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Rüyada bir şeyi çift görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni evli çift görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, fakirlikten kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı çift görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çift hörgüçlü deve görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada çift tırnak görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift yastık görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir çift terlik görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayrılan çift görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments