Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek kokladığını görmek

Rüyada çiçek kokladığını görmek

Rüyada çiçek kokladığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok sevinçli haberler alacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek kokladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek kokladığını görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek koklamak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada akasya çiçeği koklamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, önünü açacağına delalettir.

Rüyada mor çiçek koklamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çiçek koklamak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada iğde çiçeği koklamak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada saçını koklamak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bekarsa evleneceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments