Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını toprağa gömmek

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni alanlara yöneleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada toprağa kağıt gömmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet eder.

Rüyada soğanı toprağa gömmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada toprağa ekmek gömmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parayı toprağa gömmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı toprağa gömmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, işlerinin çok açılacağına delalettir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments