Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka şehre iş için gitmek

Rüyada başka şehre iş için gitmek

Rüyada başka şehre iş için gitmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bahtının güzelleşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Rüyada başka şehre gitmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kısmetinin açık olacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre göç etmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments