Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, düzenin kurulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, hacetinizin giderilmesine, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak şansının ve bahtının açık olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehirden şehre taşınmak kar sağlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre taşınmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments