Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir rakamını görmek

Rüyada bir rakamını görmek

Rüyada bir rakamını görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, suç işleyeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada bir rakamını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Rüyada dört rakamını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otuz rakamı görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dokuz rakamı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Rüyada rakam saymak maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerin kapanacağına işaret eder.

Rüyada rakam söylemek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki rakamını görmek iş hayatında zarar edileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada rakam görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada rakam yazmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments