Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki rakamını görmek

Rüyada iki rakamını görmek

Rüyada iki rakamını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kırgınların barışacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, kendinden emin adımlar atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki rakamını gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Rüyada on bir rakamı görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada büyük rakam görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada dokuz rakamı görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dört rakamını görmek lüks şekilde yaşayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada rakam söylemek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine inanılır.

Rüyada otuz rakamı görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada saat rakamı görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada binli rakam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments