Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakam görmek

Rüyada rakam görmek

Rüyada rakam görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada rakam gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada yüz rakamı görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat rakamı görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada otuz rakamı görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada bir rakamı görmek şifa bulacağına, elindeki imkanların artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakam yazmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tek rakam görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada on bir rakamı görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kazancın her daim artacağına, problemlere çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat rakamları görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments