Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakam söylemek

Rüyada rakam söylemek

Rüyada rakam söylemek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, başına türlü işler geleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakam söylemek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada rakam söylemek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sayısal loto rakamlarını görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tek rakam görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yedi rakamı görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada beş rakamını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada on rakamını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırk rakamı görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakamlarla uğraşmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, hak yolunu tutacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments